Web Hosting and Domain Names Services   
    

   installeert gratis op u web alle

   

                                              Stap Nu  Over naar  2hostyou2

      Jouw Web Site Bouwen Voor Minder - Per Jaar 

  Home   Web Hosting   Domain Names   Free Bonuses  Sign Up   Support   Members   Web Designs   

                                                                                                                                      SiteStudio       Elefante Installer            

 
    Menu  
  

SiteStudio 

Elefante Installer

 
 

 

  

  

   

  

  

  

  

 

  

 

   

TLDs
  

 

  

 
          
 

          

        Elefante Installer   installeert gratis op u web alle onderstaande applicatiesīs
  Elefante Installer Bonuses   Alle programma's  zijn Gratis te installeren op Uw  website 
            2HOSTYOU2   WEB & DOMEIN   HOSTING.  FREE BONUSES   GRATIS  ELEFANTE INSTALLER
  Elefante Installer  Eenvoudig met een paar click van de muis Gratis te installeren
Elefante Installer

ELEFANTE DE GRATIS INSTALLATEUR VAN SCRIPTEN  De Installateur Elefante omvat 34 pre-gevormde GRATIS gegroepeerde scripten in 16 categorieŽn, onder hen het Beheer van de Advertentie, Blog, discussion Boards, Elektronische handel,   Beeld Galerijen Beheer, Poortsystemen en vele anderen. Gratis te gebruiken op Neder3GB  Neder4GB Neder20GB Neder100GB    Hosting
HET BEHEER VAN UW ADVERTENTIES  Beheer U Advertentie op u web of andere webīs
phpAdsNew
phpAdsNew is een open-bronadvertentieserver met een geÔntegreerde interface van het bannerbeheer en volgend systeem om statistieken te verzamelen.

phpList
phpList is een eigenschap-rijk postscript, dat veelvoudige adressenlijsten en gehechtheid omvat.

BLOG
WordPress
WorldPress is een persoonlijk, in het publiceren van scripten, dat een dwars-blog-kruishulpmiddel, wachtwoord-beschermde posten, het invoeren, een typografisch oogsuikergoed, Veelvoudige Auteurs en een Bookmarklets aanbiedt.
TIJDSCHEMA'S
De Gebeurtenissen van Maian
De Gebeurtenissen van Maian is eenvoudig, gemakkelijk om het script van het gebeurtenissensysteem voor uw geschreven website, in PHP/HTML te installeren.
DE CHAT  SCRIPTEN
Php OpenChat
PHPOpenChat is een de serversoftware van het hoge prestaties op php-gebaseerde praatje voor een levende praatje-ruimte of - module op elke op php-gebaseerde plaats.
GECLASSIFICEERDE ADS
Classifieds
Noah's Classifieds is een geclassificeerd advertentiehulpmiddel, dat categorieŽn en subcategorieŽn van onbeperkte diepte aanbiedt, veranderlijke gebieden per categorieŽn, uploadt het beeld voor categorieŽn en classifieds, sluitend categorieŽn, classifieds goedkeuring, classifieds beheer door gebruiker, auto-generatie van thumbnails en klantgerichte e-mailberichten.
HET BEHEEREN VAN DE WEB INHOUD

Drupal
Drupal is een geavanceerd open-broninhoudsbeheersinstrument om dynamische websites tot stand te brengen, dat een brede waaier van eigenschappen en de diensten zoals verleent: gebruikers beleid, het publiceren werkschema dat, besprekingsmogelijkheden, nieuwssamenvoeging, meta-gegevensfunctionaliteit het gecontroleerde vocabulaire en publiceren XML voor inhoud gebruikt die doeleinden deelt.

Joomla!
Joomla! is een eigenschap-rijk open Systeem Beheer van het bron van de Inhoud (CMS). Het kan worden gebruikt om om het even wat van persoonlijke Web-pagina's aan samengestelde bedrijfsportalen te machtigen. Joomla! is betrouwbaar, eenvoudig te installeren en gemakkelijk te leiden.

Geeklog
Geeklog is een open-broninhoudsbeheersinstrument, dat een brede waaier van modules aanbiedt.

Moodle
Moodle is een systeem van het cursusbeheer dat wordt gecreeerd om opvoeders te helpen die online cursussen ontwikkelen. Het wordt aangeboden in 34 talen, en omvat een WYSIWYG Redacteur van HTML. De gebruiker heeft een volledige controle van alle cursusmontages en kan van een brede waaier natuurlijk activiteiten met inbegrip van Forums, Dagboeken, Quizzen, Middelen, Keuzen, Onderzoeken, Taken, Praatjes, Workshops, gebruiker registreren en het volgen, postintegratie en andere eigenschappen kiezen.

Kern
De kern is een reeks manuscripten van het inhoudsbeheer die gebruikers toestaan om ťťn of meerdere weblogs of online dagboeken te handhaven en omvat eigenschappen zoals Auteurs, Ontwerpen en Toekomstige Posten.

Open Realty
Open-Realty is een een onroerende goederenlijst en systeem van het inhoudsbeheer, dat gehechtheid, een flexibel onderzoekshulpmiddel, een malplaatjesysteem aanbiedt, en een Yahoo interface in kaart brengt.

WebSiteBaker
WebSiteBaker is een systeem van het inhoudsbeheer dat op PHP voor eenvoudige websiteontwikkeling wordt gebaseerd. Zijn lijst van eigenschappen omvat een op malplaatje-gebaseerde front-end, op verscheidene niveaus gemoduleerde paginasteun, een beleid voor meerdere gebruikers, enz.

phpWebSite
phpWebSite is een eigenschap-rijk systeem van het inhoudsbeheer, dat aankondigingen, menubeheer, documentbeheer, verbindingsbeheer, fotoalbums, blokmakers, FAQ, een Web-pagina's maker, opiniepeilingen, een informatie categorizer, een kalender, een vormgenerator, enz. aanbiedt.

KLANTENONDERSTEUNING
De geslepen Levende Hulp van de Syntaxis
De geslepen Levende Hulp van de Syntaxis is een levend systeem van het hulppraatje, dat toezicht op bezoekers, veelvoudige praatjezittingen, referrer het volgen, pagina-mening het volgen, veelvoudige exploitanten, ingeblikte responses/images/URLs verstrekt.

Levende het Centrum van de hulp
Levende het Centrum van de hulp is eigenschap-rijken alle-in-ťťn hulpcentrum, dat levende hulp, steunkaartjes en FAQ aanbiedt. Het kenmerkt onbeperkte exploitanten/afdelingen, bezoeker controle, praatjeinitiatie, het verzamelen van bezoekerinformatie, het volgen van bezoekervoetafdrukken, auto-bewaart van praatjeafschriften, ingeblikte berichten, onbeperkte FAQ vragen, enz.

Os Kaartje
Os het Kaartje is een systeem van het open-bronsteunkaartje, dat pop3 login verstrekt, onbeperkte e-mailadressen, admin/staff/user panelen, e-mailintervallen om auto-antwoordapparaatlijnen, beperking van het maximumaantal kaartjes te verhinderen een gebruiker kan geopend hebben, de capaciteit om gehechtheid, paginaalarm voor beheerders en meer goed te keuren.

PHPTickets
Php de Kaartjes is een het kaartjessysteem van de fundamentele, enig-beheerdersteun, dat zelf-registratie, e-mail aan de beheerder, gehechtheid, enz. omvat.

De Helpdesk van de Logica van de steun
De Helpdesk van de Logica van de steun is een systeem van het steunkaartje, dat veelvoudige e-mailadressen, panelen admin/staff/user, ingeblikte reacties, de markeringensteun van HTML, e-mailgrens op a per gebruiker/dagbasis, gehechtheid en meer aanbiedt.

DISCUSSION BOARDS
YaBB SE
YaBB is SE een haven PHP/MySQL van de populaire forumsoftware YaBB (Nog een ander Prikbord van), die de zelfde gebruikersvriendelijke interface en verscheidene van de populairste wijzigingen van YaBB's BoardMod- programma verstrekt.

phpBB2
phpBB2 is een populair open-bronforumhulpmiddel met een makkelijk te gebruiken gebruikersinterface en een gemakkelijk klantgericht beleidspaneel.

EasyForum
EasyForum is gemakkelijk-aan-installeert, XHTML1.0/CSS2 volgzaam en die het best met om het even welke geschreven browser BBS wordt bekeken in PHP. Geen Vereist mySQL- gegevensbestand. De recentste versie is volledig compatibel systeem PHP3/4/5 en vertaald in 26 talen.

ELEKTRONISCHE HANDEL
Os Handel
Os de Handel is een eigenschap-rijke het winkelen kar met een grote selectie van modules en steun voor bijna alle betalingsgateways.

Os CommRes
Os CommRes rangschikt eerst onder de krachtigste open-bron het boeken systemen. De commerciŽle oplossing is gebaseerd op het veilige, scaleable en betrouwbare OS CommRes- project. De oplossing omvat een volledige Module van het Call centre, en zeer belangrijke metriek zoals inventarisbeheer, verkoop controlerend, en het boeken analyse.

GUESTBOOKS
MJguest
MJGUEST is een vrije professionele guestbook, die als hallo-eindoplossing wordt ontworpen voor zowel persoonlijke homepages als collectieve websites.
GROUPWARE HULPMIDDELEN
DOTproject
DOTproject is een projectleidingssysteem, dat bedrijven, projecten, taken, forums, dossiers, kalender, contacten, kaartjes/helpdesk, taalsteun, gebruiker/moduletoestemmingen, thema's, enz. omvat.

PHProject
PHProject is een op php-Gebaseerd projectleidingssysteem, dat een facultatief groepssysteem verstrekt, verschillende stadia van voorrechten, Kalender, contacten, de kaart van de Tijd, Projecten, Praatje, Forum, de drijver van het Verzoek, de cliŽnt van de Post, Dossiers, Nota's, Referenties, aan-doet lijsten, herinneringen, stemming, taalsteun en andere eigenschappen.

DE  BEELD GALERIJEN
4Images galerij
4Images de galerij is een manuscript van de beeldgalerij, dat onbeperkte categorieŽn/subcategorieŽn aanbiedt, FTP uploadt van beelden, auto-geproduceerde thumbnails, commentaren, de capaciteit te verzenden en tariefbeelden, willekeurige beeldvertoning en een krachtig beleidspaneel.

Coppermine
De Galerij van de Foto van Coppermine is een hulpmiddel van de beeldgalerij, dat categorieŽn en albums, thumbnails en middengroottebeelden, nieuwe en willekeurige beeldvertoningen, een onderzoekseigenschap, gebruikersbeheer (privť galerijen, groepen) en commentaren, een e-kaarten eigenschap, slideshow een kijker en meer geeft.

POORT SYSTEMEN

Php Vernietiging
De php-vernietiging is een zeer populair portaal van communautaire aard met een grote keus van modules en talen. Het kenmerkt veelvoudige mogelijkheden zoals Webbeleid, krijgt/onderzoeken met commentaren, statistieken, gebruikers klantgerichte vakjes, een bannersysteem, achterste deel/krantekoppengeneratie, een onderzoeksmotor, een dossiermanager, een downloadmanager, FAQ een manager, enz.

DE WEB HOSTING HULPMIDDELEN
phpFormGenerator
phpFormGenerator is een vormgenerator, die tot 100 vormgebieden aanbiedt, diverse gebiedstypes met inbegrip van dossier uploadt, klantgerichte gebiedsattributen, de capaciteit om voorgelegde gegevens naar een e-mailadres te verzenden of opslaat het in een gegevensbestand, beleidspaneel en andere eigenschappen.

phpcoin
phpcoin is het uitvoerige factureren van/het factureren van toepassing, perfect voor Web ontvangende resellers om hun klantenorden, rekeningen, nota's en helpdesk te beheren. Het hulpmiddel kan door verschillende types van ondernemingen eveneens worden gebruikt.

     Stap Nu Over naar 2hostyou2                  

 
Is jouw domeinnaam noch beschikbar? controleert snel en registreert hem voor dat het iemand anders in jouw plaats het doet 

Controleert Jouw Domein Naam Beschikbaarheid    [ DOM BESCHIKBAARHEID? ]

            

                                                                                                               SIteStudio       Elefante Istaller   

   Home  Web Hosting  Domain Names  Free Bonuses  Sign Up  Support  Members  Web Designs   
                                                   

                                         

                           

           

  Web Graphics and Lay-out Designs  Pablo3D Bustamante V &  2hostyou2.net   2hostyou2.com   Neder2you   2designyou2