Web Hosting and Domain Names Services   
    

   

   

                                              Stap Nu Over naar 2hostyou2

      Jouw Web Site Bouwen Voor Minder - Per Jaar 

  Home   Web Hosting   Domain Names   Free Bonuses  Sign Up   Support   Members   Web Designs   

                                                                                                                                      SiteStudio       Elefante Istaller            

 
    Menu  
  

SiteStudio 

Elefante Istaller

 
 

 

  

   

   

  

  

  

  

 

  

  

 

          

            Site Studio  
  SiteStudio WebSite Builder Bonuses         
               2HOSTYOU2   WEB & DOMEIN   HOSTING.                                                 SITE STUDIO LIVE DEMO    
  SiteStudio Builder Selecte eenvoudig met een paar klik van de muis te installeren 
 SITESTUDIO     SiteStudio is een GRATIS  hulpmiddel voor het Webontwerp geschikt voor allerlei gebruikers. U hoef niet  deskundige zijn in webontwerp, en of  HTML, PHP VB C C+  expert, of Systeem  programmeur om een website te ontwerppen . Meer dan 70 Web modellen te gebruiken die door SiteStudio worden aangeboden, kunt u uw eigen uniek, professioneel  website creëren in 10 tot 15 minuten..+- [[ Zie Video Demonstratie Werking Sitestudio [ activieren ]  [ Login ]] 
HET OVERZICHT VAN DE SITE STUDIO:

SiteStudio is geïntegreerd in het Host Controle Panel   zodat kunt u het gelijktijdig gebruiken terwijl het werken binnen het Comité van de Controle, zonder de behoefte aan enige 3de partijsoftware of enige extra restrictieve voorwaarden. Uw website kan in ongeveer 12 minuten beschikbaar zijn . Geen technische kennis of speciale vaardigheden worden vereist!
Onderzoek ons rijk gegevensbestand van meer dan 70 zaakgerichte modellen s in verschillende kleurenschema's    [[  Zie  Sitestudio Demo Panel    [ Control Managed Sytem  ]]

 

DE EIGENSCHAPPEN  VAN  SITE STUDIO :                                                                               Eenvoudig te gebruiken: SiteStudio begeleidt de gebruiker die stap voor stap, eenvoudige keuzen van tachtig om te kleuren, stijl, en beelden voorziet. Er zijn geen te kopen software en geen te leren code. Bovendien is er geen behoefte om rond met programma's zoals FTP of Telnet te knoeien.

De Scheiding van de inhoud en van het Ontwerp: De inhoud van de website wordt opgeslagen gescheiden van de lay-out. Deze manier, u kan de blik van uw website met enkel zes volledig veranderen klikt van de muis, zonder ooit het moeten enige informatie opnieuw typen.

Volledige controle over kleurenschema's: SiteStudio omvat een aantal ingebouwde kleurencombinaties die met om het even welke lay-out groot kijken. Maar als u een kleine originaliteit aan uw plaats wilt toevoegen door de kleuren te veranderen, gebruik een plukker van de punt-en-klikkleur of, voor zelfs nog meer controle, een type in de kleur als hexadecimaal .

De malplaatjes van de layout: De lay-out van de plaats wordt gecontroleerd door lay-outmalplaatjes. Deze worden gecreëerd in HTML, dat door een paar extra markeringen voor het produceren van beelden wordt verbeterd. SiteStudio komt met 71 lay-outmalplaatjes, de Persoonlijke categorie delend 21 lay-outs en de Kleine Bedrijfscategorie - 50 lay-outs. Meer lay-outs worden toegevoegd met elke nieuwe versie van SiteStudio. U kunt extra lay-outs op uw willen tot stand brengen of om hen verzoeken van ons.

Beeldgeneratie tijdens de vlucht: SiteStudio produceert dynamisch de beelden het voor elk websiteontwerp vereist, zo elke keer beslist u de kleurencombinatie voor een bepaalde pagina, de lay-out te ruilen, of enkel wordt een knooptitel, het noodzakelijke beeld automatisch gecreëerd. U hebt ooit geen last met complexe en dure programma's zoals Photoshop nodig om websites met schone en professioneel-kijkt grafiek tot stand te brengen: onze ontwerpers hebben reeds dat voor u gedaan!

Gebruiker-geuploade beelden: Dank aan het Beeld Uploader, zal u beelden naar uw online rekening kunnen overbrengen zonder ooit het moeten uw browser verlaten. Deze beelden kunnen in pagina-inhoud of zelfs paginaontwerp worden opgenomen. U kunt een online fotoalbum creëren of een persoonlijk beeld opnemen om tot het een naadloos deel van het pagina-embleem te maken.

Verscheidenheid van pagina's: SiteStudio kunnen worden gebruikt om vele verschillende pagina's te maken. U kunt een online samenvatting tot stand brengen of een persoonlijk fotoalbum bouwen. Alles wordt gedaan in een eenvoudig geleidelijk proces dat gemakkelijk is te leren en te volgen. En omdat de pagina's worden malplaatje-gedreven, kunt u uw eigen types van pagina toevoegen of om pagina's met specifieke functionaliteit van ons verzoeken.
U kunt de lijst van beschikbare malplaatjes zien.

Één-klik die publiceert: Uw website wordt gepubliceerd met gemakkelijke één klikt. Maar zelfs nadat het is gepubliceerd, kunt u en het veranderen zo veel teruggaan aangezien u dit wenst. Door op de "Publish" knoop opnieuw te klikken, zult u onmiddellijk alle veranderingen uploaden die u aan de "levende" versie van de plaats hebt aangebracht.

Persistentie: Al uw informatie wordt bewaard. Als u beslist af te loggen, kunt u terugkomen en blijven bouw uw website van waar u weg wegging.
Volledige controle over de website: Met het gebruik van de verstrekte montages van de Studio van de Plaats, kunt u unieke en aantrekkelijke websites maken. SiteStudio verstrekt de gevorderde gebruiker een optie om knopen op de plaats te veranderen.

Gevorderde volledige het schermtekst/de Rijke Redacteur van HTML: Op browser-gebaseerde tekstredacteur voor de Ontdekkingsreiziger van Internet voor slechts de gebruikers van Vensters. Het machtigt gebruikers SiteStudio om met het formatteren, stijlen, lijsten, knoppen  en meer te werken. De Rijke Redacteur staat kopiërend toe en klevend de meest complexe lijsten van Webbrowser of van om het even welke toepassing van het Bureau...

   

 Stap Nu Over naar 2hostyou2 

 
Is jouw domeinnaam noch beschikbar?     [ DOM BESCHIKBAARHEID? ]

            

                                                                                                               SIteStudio       Elefante Istaller  

   Home  Web Hosting  Domain Names  Free Bonuses  Sign Up  Support  Members  Web Designs   
                  Wilt u een website op het internet ? Dan heeft u  webhosting en domeinnaam nodig    

                                         

                           

           

  Web Graphics and Lay-out Designs  Pablo3D Bustamante V &  2hostyou2.net   2hostyou2.com   Neder2you   2designyou2